Investime në Energjitikë

Shijaku Group është angazhuar në investime serioze në fushën e energjitikës.

Teknologja Moderne në Shërbim të Energjitikës

Në kuadrin e zhvillimit të projekteve energjitikë, Shijaku Group përdor teknologjinë më të fundit bashkëkohore.

Teknologja Moderne në Shërbim të Energjitikës

Shijaku Group është angazhuar në investime serioze në fushen e prodhimit te energjisë elektrike.

Investime në Fushën e Energjitikës

Në kuadrin e zhvillimit të projekteve energjitikë, Shijaku Group përdor teknologjinë më të fundit bashkëkohore.

Investime në Fushën e Energjitikës

Në kuadrin e zhvillimit të projekteve energjitikë, Shijaku Group përdor teknologjinë më të fundit bashkëkohore.

Investimet në fushen e hotelerisë dhe turizmit përfshijne projektin e hotelit në Aeroportin “Nënë Tereza” në Rinas.

Shijaku Group është angazhuar në investime serioze në fushen e prodhimit të energjisë elektrike.

Investimet tona në fushen e përpunimit të skrapit na bëjnë nje nga kompanitë lider në këtë treg.

Fabrika e tullave Milis në Fushë Krujë është pajisur me teknologjinë me bashkëkohore të prodhimit

Investimet në fushën e turizmit përfshijnë kompleksin turistik në Gjirin e Lalezit

Ambjente relaksi në kompleksin turistik te Gjiri i Lalezit.

Ndërtimi i HEC-it Peshk, një nga projektet në vazhdim të ndërmarrë nga Shijaku Group.

Kompleksi turistik në Gjirin e Lalezit, ideal për të plotesuar të gjitha nevojat tuaja.

 
Shijaku Group
logo shijaku

“SHIJAKU Shpk” eshte nje kompani qe operon ne sektorin e tergetimit te mallrave te ndertimit, dhe mallrave te ndryshem, me nje larmishmeri produktesh. “Shijaku shpk” është…

Industria e Ndërtimit
Milis sh.p.k

Aktiviteti kryesor i kompanise Shijaku Shpk ka qene tregetimi i materialeve te ndertimit dhe mallrave industriale e ushqimore .Orientimi i aktivitetit ne tregetimin…

Hoteleri & Turizëm
Hoteleri & Turizem

Ndertimi i Hotelit Rinas eshte projektuar si nje ndertese polifunksionale me siperfaqe 8600 m2 ndertim, ku si objektiv kryesor…

Energjitike
hidro

Hidrocentrali “Koka & Ergi Energy” Peshk është ndërtuar mbi lumin Mat ne komunen Matranesh te qytetit te Bulqizes. Aksioner ne kete kompani eshte Koka dhe Shijaku i emër…